lauantai 3. kesäkuuta 2017

Patalappuja ja juhlantunnelmaa

Pääsen vihdoin käyttämään tunnistetta 'omin käsin tehty'. Onhan tämä kyllä kohtuullisen noloa, että ensimmäinen käsityö moniin aikoihin on niinkin mahtava suoritus kuin patalappu. Hieman saumat kieroilee, mutta älkää suurentako kuvaa ja antakaa vaan kannustavaa palautetta, vaikka kuten Ugandassa sanottaisiin "you will learn". 
Kaksi patalappua matkaa tänään huikean nuoren miehen ylioppilaslahjana Helsinkiin. Älkää huolestuko, nuo on lähinnä bonusosa lahjaa, kummipoikani saa myös alkukeittiösetin (uskallan olettaa että hänellä on parhaillaan parempaa puuhaa kuin lukea blogiani). Alkaa jo vähän tuntua siltä, että jonain päivänä hänkin muuttaa pois kotoa, mikä sen tarpeellisempaa kuin esimerkiksi kattila. Tämän tädin liikutuksen tunteet ovat hieman pinnassa jo pelkästä ajatuksesta, että pääsen halaamaan tuota lakkipäätä ihan pian. Tuntuu myös mahtavalta päästä juhlimaan koko perheen voimin, nyt meillä on kaksi söpöystä matkassamme sukujuhliin. 


Onnellista päivää kaikille! Erityisesti niille, joiden kanssa nostetaan tänään malja.

6 kommenttia:

 1. Noista käsitöistä voin todeta: you can teach me! :) Kyllä on komeat, ei voi kuin tulla hyvää ruokaa, kun nuo komeilee keittiössä.

  MB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) voi mahtavuutta, että voisin jotain opettaa.

   Ajattelin muuten, että huomaat ehkä yhden tutun kankaan. ;)

   Poista
 2. Ihania patalappuja! <3
  Tykkään niin noista värikkäistä kankaista, ja olet taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!
   Vähän on taidot ruostuneet ja kiire tekee sen, ettei tahdo riittää malttia tehdä huolella. Mutta kyllä nuo kehtasi antaa. :)

   Poista
 3. Oletko nähnyt ne patalaput, jotka teimme lahjaksi M:n ja W:n häissä auttaneille ystäville? Ne oli kyllä aivan mahtavia mutta jos niiden reunukset olisivatkin olleet noita ihania ugandalaisia kankaita niin olisivat kyllä olleet jo liian ihania!
  VE

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)