maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäretki


 
Kuuluisa neula. Kaikki tietää missä. Kävimme tapaamassa ystäviäni, nykyisin ystäviämme, Tampereella. Saimme viettää aikaa mahtavien ihmisten kanssa, mukaanlukien kolme hurmaavaa pientä herraa. Lounas syötiin jo melkein perinteeksi muodostuneessa paikassa:


 
 
Tampereen kesäretki oli siinä määrin onnistunut, että M. alkoi jo puhua paikkakunnan vaihdosta ja muuttamisesta. Kotiin tultiin kuitenkin remonttikaupan kautta ja jatketaan nykyisen kodin remontin äärellä.


 
 
Toivoen tällä viikolla saadaan jo seinään. Sitä ennen pitäisi laittaa tasoitetapetti ja valita väri. Keittiön seinällä on edelleen värikartta, emmekä ole valinneet mitään. Se, että kotona vallitsee remonttikaaos, vauhdittaa ehkä hieman makuuhuoneen maalivalintaa :). Kaikki väriehdotukset otetaan vastaan! 4 kommenttia:

 1. Onko tuo puukuva tapettia vai mitä? Onpa ihana!

  VastaaPoista
 2. Juu se on SE tapetti! :)
  Tykätään molemmat. Vielä kun saadaan puunrungot suorina seinään .. Ja kas nukumme metsässä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana taas lukea näitä tekstejä! Ja edellisen postauksen punainen seinä, wau! näyttää hienolta vaikka siinä onkin niitä pieniä tapetin jämiä:) Ja joko M. on jäänyt pysyvästi Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihanaa kun käyt lukemassa ja kommentoit.
   Punainen seinä on nyt jo valkoinen ja aika pian vihreä.

   M. on ... no miten sen sanoo, puolipysyvästi. Tuohon kysymykseen vastaamme aina "toistaiseksi". :) Mutta siis nyt kyllä, joo. Ei suuria suunnitelmia mennä muualle.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)