maanantai 24. marraskuuta 2014

Tonttu

Tiivistän kuluneet viikot yhteen lauseeseen: On ollut aikamoista.
 
Tulevat viikot ovatkin mukavan jouluisia. Olen vihdoin päässyt joulupuuhien ja glögin makuun. Joululahjat ovat jokseenkin hallussa. Joitakin pakettejakin sain jo tehdä.
 
Ja nyt sitten vihdoin se ensimmäinen lapsiperheen kuvakorttikin on tehty. Tuntui kyllä hassulta, koska olen yhtä vuotta lukuun ottamatta tehnyt aina kortit itse. Ylipäätänsä laskettiin miehen kanssa roposia, mitä moiseen kuvakorttitouhuun saa uppoamaan ja samalla pohdittiin mitä viemme Jouluapuna ruokaa tarvitsemalle perheelle. Eikä sillä, minusta on ihana saada kuvallisia kortteja ja ylipäätänsä mitä tahansa kortteja, vielä kivempi niitä on lähettää. Päätimme kuitenkin, että ensi vuonna käytämme osan korttirahoista avustuksiin ja teemme itse kortit. Itse kuvaustouhu oli silti hauskaa ja toi lapseniloista joulutunnelmaa. Ensimmäisissä epäonnisissa kuvauksissa pirpana sai minun vanhan vekkihameen, mutta sirpakka kun on, piti tehdä kuminauhalla sykerö taakse, henkselit valui eikä lapsi pysynyt hetkeäkään paikallaan.
 
 
Eilen oli hieman onnekkaampi tonttu-sessio ja sopiva mekkokin löytyi päälle.

4 kommenttia:

 1. Ja marakassi mukana! Tän tontun mäkin haluisin ikkunani taa kurkistamaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskollinen musikantti-tonttu.
   Tulehan katsomaan ikkunan sisäpuolelle meitä! :)

   Poista
 2. Lapsista räpsityt joulukortit on aika haastavaa puuhaa :) niin kivaa kun saa pukea omalle lapselle omia vaatteita lapsuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin, varsinkin kun äidin käsissä oleva kamera on noin miljoona kertaa mielenkiintoisempi kuin mikään käteen annettu tavara.

   Ihanaa, että äitini on säilyttänyt joitakin mekkojani. :) Samoin aion tehdä itse.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)