maanantai 10. elokuuta 2015

Herätyskellollinen rytmi

Tiedättekö sen tunteen, kun on kauhea ikävä jotain ystävää, tekisi mieli soittaa, mutta sitten ei soitakaan kun on niin paljon kerrottavaa. On jotenkin kulunut liian pitkä aika edellisistä kuulumisista. Samainen tunne tulee välillä blogiin kirjoittamisen suhteen. 

Ollaan taas oltu jos jossakin suunnassa. Tien päällä, laineilla, saaressa, mökillä, mansikkapellolla, ystävillä. Niin ja hei olen ollut töissä. Pienin on ollut päiväkodissa. 

Tiesittekös, että puhelimessa ei tätä nykyä ole herätyskelloa, on vain "hälytys". Olin aika pettynyt. Olisin halunnut herästyskellon. Pitänee ostaa. Sille on käyttöä. Joitakin aikoja sitten kerroin, miten arkemme pyörii miten sattuu. Pyöreitä rytmejä ja venyviä aikatauluja harrastavalle perheelle kellollinen päiväkoti-/työelämä on ollut (mietin tosi kauan sopivaa adjektiivia, en keksinyt sopivaa) raamittavaa. Nyt on rytmi veren lisäksi kalenterissa ja kelloissa. 

Lapsi on ollut reipas. Äiti oli aluksi vähemmän reipas, mutta ansaitsee silti taputukset. 

Näköjään elämä jatkuu hoitovapaan jälkeenkin. 

Aika on melko vikkelä tätä nykyä. Menen virittämään kelloa hälytystä. 6 kommenttia:

 1. Suosittelen kellonostoa, ihan vaan varmuudeksi. Ennusteeni meni viikolla pieleen, sopeuduitte hienosti molemmat jo viikossa. Olen ylpeä Teistä kaikista💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy etsiä ensimmäisellä palkalla joku kiva herätyskello :D.
   Kiitos kivasta palautteesta. <3

   Poista
 2. Voi ku kiva että arki rullaa ! :) arki on ihan mukavaakin :) eilen esikoinen aloyti koulun mutta nää kaks pienempää lomailee vielä daddyn kans ens kuuhun. Nyt on jo ikävä päiväkotia ja rutiineja piiitkän kesäloman jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkea elämässä eniten on, joten paras tehdä siitä mukavaa! :)
   Onnea koulupolulle ensimmäiselle :D.

   Poista
 3. Kivaa, kun tuli taas uusi postaus! Käyn täällä joka päivä katsomassa, onko uusia kirjoituksia. :) Äiti ansaitsee todellakin taputukset! Ja elämä jatkuu, aina.

  MB

  Ps. Minäkin suosittelen herätyskellon ostoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että joku odotti. Se ilahduttaa AINA.
   Elämä .. se on kyllä semmonen laji että. :D

   P.S. Herätyskellon ostoon.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)