torstai 20. elokuuta 2015

Luonnos numero kolme

Olen kirjoittanut pari kirjoitusta. Toinen koskee rasismia, toinen sokeria. Molemmat tekstit oli lopulta niin kuivia, että annoin olla. Toisen tekstin tiivistän näin: älkää kukaan tulko enää missään ikinä sanomaan minulle, että "sä olet vaan niin herkillä tän aiheen suhteen" tai "sun kanssa ei voi keskustella" tai "nyt mä sitten saan sen leiman ottaan". MINULLA EI OLE LEIMASINTA! Sokerista sen verran, että se on loppu. Mies käyttää sitä teehen, paljon. Itse söin jäätelöä.

Minulla ei ole yhtään uutta valokuvaa, eikä käsityötä. Enkä ole ihan kauheasti sählännyt. 

Blogiparka rupsahtaa kasaan tämän työssäkäyvän äidin hyppysissä.

Tänään mietin oikein kovasti (noin puolikkaan pyörämatkan verran töistä kotiin), mitä tästä kaikesta voisi oikein kirjoittaa. Sanonpa kuulkaa vaan, että elämä, se on jännittävä paikka. Joskus voi tapahtua ihan huimia tai sitten ei yhtään mitään. Joskus se ei yhtään mitään, on kovin virkistävää.


6 kommenttia:

 1. Minä TIESIN että olet kirjoittanut jotain. Laitoin tuossa aamupalaa, ja tuli tunne että pitääpä käydä kurkkaamassa, on siellä nyt jotain. Ja olikin! Välillä on hiljaisia kausia. Joskus koin niistä tuntoja, nyt en enää. Jos nyt kirjoittaisin, kirjoittaisin erilaisista pakkausmetodeista. Joten miksipä turhaan..Parempi nimittäin kirjoittaa niistä sitten kun muutto on kokonaan tehty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telepatiaa, oi! :)

   Itse asiassa hei olis aika tosi mielenkiintoista kuulla sun pakkausmetodeista, koska olet niin järkevä. Eniten kiinnostaa, että tuleeko mukaan niitä "tunnetavaroita", mitä itsellä olisi varmaan aivan liian monta :D :D.
   Intoa ja ihania jännitysfiiliksiä sinne pakkausten keskelle!!

   Poista
 2. Ihana sinä!! Nää sun tekstit on aina niin huippuja :) xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite olet!
   Nöyrin kiitos, huippu ja teksti mainittu samassa lauseessa (tsih). :)

   Poista
 3. Olipa hyvät tiivistykset! Tosin mielelläni olisin lukenut pidemmätkin versiot. Ihana aurinko paistaa taas ja on viikonloppu, ah! Aurinkoa päiviinne!

  MB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron sulle tiivistykset muilla viestimillä 😃.
   Ihana viikonloppu, mökillä taas.
   Iloa sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)