sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Ilta elämän kanssa

Eräänä toukokuun iltana menin ensimmäistä kertaa kuulemaan, kokemaan ja katsomaan mitä pitää sisällään Ilta Lauran kanssa. Tuon illan jälkeen oli mukavan kutkuttava fiilis, päätin että heti kun tuo ilta saapuisi seuraavan kerran kaupunkiin, olen varmasti paikalla. Niin kävi. Mukaani sain kolme ihastuttavaa ystävääni asettumaan aiheen äärellä, joka ei ole kovin pieni: Ainut elämä. 

Istuessani teatterin katsomossa, huomasin ajan katoavan, samalla koko oman elämän kelautuen mielessäni tuon parituntisen aikana. Keskustelun ja illan edetessä, huomasin joidenkin pienien solmujen päässäni aukeavan. Olin toukokuun illan jälkeen pohtinut pitäisikö minulla olla suurempia unelmia ja tavoitteita, ollakseni jotenkin enemmän elossa. Sain vastauksen, ei tarvitse olla. Jumalalla voi olla minulle paljon suurempia suunnitelmia kuin osaan itse koskaan edes suunnitella. Olen tyytyväinen päätökseeni jättää nämä suuret suunnitelmat osaavimpiin käsiin. 

Kaikella on aikansa, sanotaan. Kun illan yksi vieraista, Juha Tapio, lauloi illan päätteeksi Lahden Gospel-kuoron kanssa Meillä on aikaa, silmistä alkoi valua vettä, vaikka kuinka yritin ettei tarvitsisi kaivaa nenäliinaa laukusta (jotka otin mukaan selitellen itselleni, että nuha voi alkaa koska vain). Kotona selitin erittäin sekavan epäjohdonmukaisesti miehelleni keskiyön aikaan kaikkea illasta ajatusta herännyttä, itkin lisää ja totesin miehelleni "me ollaan saatu niin paljon, että mä en tiedä osaanko mä kiittää riittävästi". Näin muutama päivä tapahtuneesta katson itseäni ja reaktiotani ihan lempeästi hymyillen, jos oma elämä ei liikauta, ei sykähdytä, eikä saa sydäntä liikutuksesta laulamaan, niin mikä sitten. 10 kommenttia:

 1. Voi ihana. ❤❤❤
  En osaa tai tarvitse muuta sanoa.

  VastaaPoista
 2. Sun kuvat on aina niin ihania ja osuvia! <3 Kuulostaa hyvältä illalta. Pääsisinpä taas itsekin pitkästä aikaa Iltaan Lauran kanssa!

  MB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Vähän joutuu aina arkistoja kaivelemaan tai kameran kanssa kulkemaan että saa osumaan tekstiin.
   Olisipa kiva kun oltais samassa illassa ja sitten yhdessä, öö, itkettäisiin haha.

   Poista
 3. Info menarik dan boleh sekali dicoba, Makasih buat infonya dan sukses selalu.

  VastaaPoista
 4. Mau mendapatkan pelayanan yang baik dan ramah???

  Modal Kecil bisa mendapatkan hasil yg luar biasa...

  VastaaPoista
 5. Menarik sekali, perlu saya coba ini..
  kebetulan lagi cara tentang hal ini.

  VastaaPoista
 6. Kabar Baik Untuk Para pencinta Game
  Karena di Bulan januari ini Sudah keluar Game RPG Online Terpopuler Se-Asia
  Penasarankan Game nya Seperti apa???
  Kalian bisa dilihat game nya dari link di bawah yaaa

  VastaaPoista
 7. artikelnya sangat bagus, terima kasih telah membagi informasi tersebut

  VastaaPoista
 8. Yah begitulah, backlink dari google ini memang perlu untuk kita kejar dan kita dapatkan

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)