torstai 25. heinäkuuta 2013

Lovebirds

Viikko aikaa häihin ja ideoiden tulva sen mukainen. Miten voikaan olla, että viime hetkillä sitä keksii asioita mitä sittenkin ehkä ihan vähän voisi askarrella... Niistä lisää tuonnempana. Kivaa on ollut.
 
Eilen otin oikein asiakseni mennä etsimään muutamaa tarvittavaa hääasiaa kaupungille, poiketen samalla tervehtimässä ihanaa putiikin pitäjää ihanassa putiikissa.

Ja kuinka ollakaan täysin vailla järkeä ja suunnitelmallisuutta (saati hyvää kykyä huolehtia rahakukkarosta) päädyin ostamaan makuuhuoneen seinälle valloittavan keltaisissa kierrätyskehyksissä pikku lemmenlinnut. Kai itselleen saa ostaa häälahjan, saahan? :)
 

12 kommenttia:

 1. Toi taulu sopii aivan mielettömän hyvin teidän "metsään". :) Kaunis! Joko jänskättää? Mä tiesin, että et voi olla askartelematta. Hyvä että intoilet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Se oli selkeästi tehty meille. Putiikin pitäjä sanoikin, että oli ihmetellyt miksi se taulu ei ollut mennyt heti kaupan. Odotti meitä. ;)

   Ei jännitä, mutta innostaa. Kivalla tavalla. Huomenna napsutellaan dymolla :).

   Poista
 2. Ihana taulu, ja kehyksen väri! :) Oi kun vain pääsisikin näkemään teidän häähetken, jännää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon väriä makuuhuoneeseen!
   Ja voi kun kaikki voisivat olla mukana. :)

   Poista
 3. Voi miten kaunis <3 Pitänee itsekin taas vierailla tuossa putiikissa. Tsemppiä viimeisiin hääjärjestelyihin! Vikalla viikollahan se hulina vasta alkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Hulinat alkoi juu. Mutta sopivat hulinat, ei liiat.
   Meidän pitää törmätä putiikilla :).

   Poista
 4. No mutta hei, toi tapettihan ihan huutaa lintuja oksilleen ;)

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta miten se aika on juossut! Kohta sinäkin juokset vihille. Odotan innolla, että pääsen kuulemaan häistänne!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika on merkillinen juttu, kulkenut hurjaa vauhtia tänä kesänä. Pian kuulet!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)