torstai 18. heinäkuuta 2013

Sieniä, seinää ja miau

 
Kanttarellit saivat alkuviikosta suut messingille. Niitä löytyi työtoverin vinkkipaikalta sen verran, että pakkaseenkin päätyi pari rasiaa. Oi nam!
 

 
 
Makuuhuoneen seinissä vihdoin väri ja se paljon puhuttu tapetti. Täysin mutkitta yhteisesti vihellellen työ ei sujunut. Miten sen nyt hienosti sanoisi ... No meillä ei ehkä hetkeen tapetoida. Mutta nyt on puut seinillä ja molempien mieli tyyni sekä lopputulokseen tyytyväinen. Täst'edes nukumme metsässä. 

 
 
Ystäviemme kissa-herra on ollut kehräämässä kainalossa ja tuomassa ihanaa tassujen tepsutusta kotiin. Maailmassa ei ole valloittavampaa kattia (en ainakaan usko). 


 
Kissanpäiviä kaikille teille!

8 kommenttia:

 1. Oi vau mikä metsä! Sitä pitää tulla paikan päälle ihastelemaan. Rauhoittava satumaisema. :) Oksiinhan askartelee äkkiä lehtiä vaikka ensi kevään merkiksi. Miumau mirrille ja silityksiä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei kosketa tohon tapettiin nyt hetkeen, ei lehdilä eikä millään. Vihdoin ku se seinään saatiin ... ;).
   Tule pian ihastelemaan. :)

   Poista
 2. Oi, meillä on sama maku. Tämä on lempitapettini koko universumissa! Olen vuosia turhaan odottanut saavani "oman" kodin, jotta sen raaskisin seinälle laittaa. Jos tämä onnekas tapahtuma joskus tapahtuu, tuletteko tapetointiavuksi? Luinko rivien välistä, että mielipuuhaanne ;)

  Tsemppiä häiden valmistelujen viime hetkiin. Toivottavasti tulee ihana päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä saat vielä! Ja mä olen auttamassa. Rivien välit kertoivat varmasti juurikin sen, että M. ei ehkä tule paikalle ;).

   Ja kiitos, että kävit taas lentelemässä ja olet mukana hengessä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)