perjantai 16. elokuuta 2013

Melkein syksy

"Voiko tätä sadetta jatkua monta päivää? .. ja se valuu vaan viemäriin, eikä sitä kerätä mihinkään?!? Onko tää nyt sitä syksyä?"

Viime päivien sateet on antaneet esimakua tulevasta. Pyysin kuitenkin kuvittelemaan vielä lehdet pois puista ja himmentämään hieman auringon valoa ja kas, olemme hieman lähempänä totuutta. Syksy.

Koitin kuitenkin tuoda sen mukavuuksiakin esille. Kotiin tultua vaihdoimme kuivat leppoisat kotivaatteet päälle (niiden sateessa umpikastuneiden tilalle). Häälahjaksi saadut villasukat päätyivät ensi kertaan jalkaan (ja niillä on kiva luistella kotimme lattialla).

On kiva kokata kotona yhdessä ruokaa, sateen viuhtoessa ulkona. Kumpikaan meistä ei ole äärimmäisen etevä ja kärsivällinen kokki, saimme kuitenkin onnistumisen kokemuksen lasagnen äärellä. Tämä alla olevakaan ei alkanut huutamaan kuin kerran.

 
Lähestulkoon kaikki ruoka maistuu makoisammalta uusilta lahjalautasilta (säästän teidät ruokakuvalta).
 


Ja mikä parasta; kynttilät. Nyt ne voi sytyttää ystävältä saatuihin (jälleen häälahja) kynttelikköihin, jotka sijoitimme keittiöön sille seinälle, minkä M. maalasi. Häihin oli ostettu liuta monenvärisiä pöytäkynttilöitä, mutta vanhaa kartanoa suojelakseen pehtoori pyysi hieman turvallisempaa vaihtoehtoa. Meillä on nyt siis kynttiläillat turvattu koko syksyksi/ talveksi.

 

Jotta savunhajuinen iltamme olisi kutakuinkin täydellisen syysromanttinen, kruunuksi ripustettiin (kyllä, myös lahja) Happy Lightsit.

 
 
Olemme ehkä valmiita syksyyn. Heti kun saadaan vielä M:lle saappaat ja minulle sateen kestävät housut. Kaksi vuotta luulin, että minulle sellaiset oli, mutta ei ole ei, selvisi pyörämatkalla. 
 

7 kommenttia:

 1. Heh, hauska päivitys. Tai ainakin siksi, kun muistin että kattokärpäsellä on aiemminkin ollut huomautettavaa.. :D Tarpeellinen kapistus! Ihanat happy lightsit. Ihastelin noita jo hääpaikalla! Tunnelmallisia iltoja teille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattokärpänen on meidän keittiön ehdoton kokkailuväline .. ;). Huoh.
   Nuo valot on kyllä ihanat, ei tee mieli sammuttaa. Vaikein valinta, mikä huone saa ne omakseen. Tervetuloa tunnelmoimaan!

   Poista
  2. Kiitos, tulen mielelläni syysiltoja tunnelmoimaan. :)

   Poista
 2. Todella kaunis lautanen! Kärpäs-palohälytin saa minun niskakarvani pystyyn, mutta kaikki tyylillään :D Ihana syksy, on se jännä miten sen tuloon ehtii yleensä aina asennoitua silloin kun se on saapumassa. Jännittävää onkin se, mitä M on mieltä sitten kun pakkasmittari näyttää -25 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piilopaikkalautasia haaveilin pitkään .. onneksi tuli häät ja M. myös piti niistä. :)
   Tuo palokärpänen eikai vissiin ole edes kärpänen vaan ehkä koi, mutta ei liene saamaan asiaa kuulostamaan yhtään paremmalta :D.
   Onneksi noihin miinuksiin on vielä hetki aikaa, välivaiheen kautta sinne. Mutta ensi talvi voi olla erinomaisen jännittävää.

   Poista
 3. Ihanaa, kun sai hankkia teille ihania lautasia, hihihih! Ja happy lightsit on kyllä niin söpöt :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)