maanantai 30. kesäkuuta 2014

Banaanilettukestit itseni kanssa

Mieli on aurinkoinen, vaikkei sitä taivaalla olevaa lämpömollukkaa ole juuri näkynyt. Kesäsuunnitelmia heinäkuulle on jo liuta. Kiva kun on paljon kivaa tiedossa.
 
Nyt seuraa harvinaisuus blogissani: resepti. Ihan oikea resepti, jonka mukaan voi kenties joku muukin keittiössä häärätä. Syy miksen laita tänne useammin mitään ohjeita on yksinkertainen: käytän harvoin ohjeita itsekään. "Vähän tota, vähän tota" - tyyppinen marttailu, ohjeita vilkuilleen tai päästä muistellen on hieman hankala pukea sanoiksi blogiin. Josko nyt koskaan niin ihmeitä valmistankaan, että niitä kannattaisi julkaista.
 
Oma viljaton-maidoton ruokavalio neitosen takia on saanut vähän uusia kuvioita syömiseen. Hyviä vinkkejä minulle on antanut muutama ystävä, joilla samanmoista ruokailua. Yhden pikkuleipäohjeen jaan vielä myöhemmin, ehkä niistä onnistun saamaan myös sellaisen kuvan, joka ruokalehtien tavoin houkuttelee luokseen. Alla oleva kuva sitä tuskin tekee, pahoittelen. Tampereella ystäväni teki meille äideille ja isommille lapsosille banaanilettuja, joiden monimutkainen ja -vaiheinen teko-ohje tulee tässä:
 
Yksi banaani
Yksi kananmuna
 
Mössää keskenään. Paista.

Pidin juuri maanantai-iltapäivän lettukestit kahvin ja radion kera. Lauleskelin myös. Isäni sanoin: ei voi mennä kovin huonosti jos laulattaa. Laula sinäkin!8 kommenttia:

 1. Hmmm
  Näyttää vähän erikoiselta mutta varmasti hyvää :-)
  Lal lal laa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en rasita yleisöä liian usein ruuillani. :)
   Hyviä olivat.

   Poista
 2. Täytyy kokeilla, onpa kerrankin helppo ja nopea tehdä. Kiva, että laulattaa ja taidanpa tietää miksi. Ja se aurinkoinen mieli tulee aina, joskus tosin melkoisella viiveellä, mutta sitten se onkin ihan superaurinko.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Huomattavasti herkullisemman makuisia kuin näköisiä. :D

   Poista
 4. Tuota reseptiä kannattaakin jakaa se on nimittäin paljon hyvempää kuin kuvasta päätellä voisi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Joo. Maistui. Ja lupaan harjoitella kuvien ottoa. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)