torstai 28. elokuuta 2014

Rusinoita osa 2

Jatkan samoilla höyryillä kertomaan meidän rusina-tilanteesta. 

Konsultaatiopyyntö on käsitelty ja vastauskin tullut. Kasvukäyrien vuoksi meidät sinne kutsuivat, ei kiireellisenä koska "muutoin ei huolta ole ollut". Neuvolan lääkäriltä jäänyt mainitsematta muutama seikka... Toden totta, muutama. Edellisen kokonaisuuden minulle selvensi puhelussa eilen terveydenhoitaja.

Tänään tuli sitten ihan kirjallista dokumenttia postilaatikosta. Ei-kiireellinen lähete oli neuvolan lisätietojen vuoksi muuttunut kiireelliseksi. Onneksi ei tarvitse odottaa kauaa ja saadaan rattaat pyörimään.

Tuntui hetkellisesti tosi kurjalle nähdä oman lapsen nimi lastenosaston kutsussa. Missään paniikin vallassa täällä ei kuitenkaan olla. Osastonlääkärin, hoitajan ja laboratorion ajat tuntui vaan kaikki niin jotenkin siltä, että meillä on jokin kovasti pahasti mutkalla. Ja onhan Raparperin mahassa nyt kerrassaan joku pahasti pielessä, kun se ei meinaa rauhoittua millään ja kiusaa pientä poloa. Ihan noin vertailuksi kuvittelin itselleni toistuvat vatsakivut ummetuksineen ja ripuleineen noin puoleksi vuodeksi. Kuvailun tiimoilla aloin itkeä ja totesin M:lle, että kyllä meillä vaan on urhea pikkuneiti. 8 kommenttia:

 1. Voi pieni rakas! Ei saisi olla elämän alku noin mutkikasta :( Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meidänkään mielestä! Mutta onneksi paljon iloisiakin hetkiä. Ja josko vihdoin löytyisi syitä tai saataisiin hyviä ohjeita sieltä sairaalasta.
   Kiitos. <3

   Poista
 2. Voi on se tyvär kyllä kasvanut ihan hurjasti! Tsemppiä selvittelyihin, toivottavasti kuitenkin pääsette meitä tapaamaan niinkuin ollaan sovittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan kanssa sitä mieltä, että hän on kasvanut ja on jo ihan iso tyttö, piutpaut kaikenmaailman kasvukäyrille :D.
   Kyllä me tavataan!! Nyt on ollut taas valoisampia päiviä, soijaepäilys alkaa vahvistua. Ja onneksi sairaalakeissit on ennen sitä, jotta saadaa varmaan jotain selkoa ja ohjeita miten toimia.

   P.S. Viime yönä VIISI tuntia putkeen, unta siis!! VIISI!!! Jes.

   Poista
 3. Rapaperi on perinyt teidän rohkeuden ja urheuden kulkea ei aina niin suoria polkuja :-)
  Toivoen "reissu" selkiyttää ja ohjeistaa lisää masujuttuihin :-P
  Ihana; nähdään kohta :-)

  T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sait voiton tien tästä kirjailtua! :) Kiitos.
   Ensi viikolla ollaan jo viisaampia. Ja nyt kyllä se soija näyttäisi olevan yksi selkeä.

   Ihana nähdä!!

   Poista
 4. Peukutetaan että saatte tuloksia ja että elämä helpottuisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Huomenna osastolla käynti osa 1.
   Soijaton myös näyttäisi tuottavan tulosta. Jee. : )

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)