torstai 7. elokuuta 2014

Syöttötuolin pehmuste

Otin omaa aikaa. Sitä kuuluisaa, eikä lainkaan ylimainostettua. En tosin päätynyt yhtään kauemmaksi kuin keittiön pöydän äärelle ompelemaan, mutta olipas se mukavaa, ompelu pitkän tauon jälkeen. Tosin seuraavan 'oman ajan' kulutan kyllä varmasti kodin ulkopuolella.
 
Kauppojen valikoimissa ei ollut kovinkaan kivoja syöttötuolin pehmusteita, lisäksi niistä kiskottiin mielestäni ihan kohtuuttomia summia. M. totesi useampaan kertaan, että osaan tehdä sellaisen itsekin. Mielessäni kummitteli edelleen pinnasängyn suojus, joka aiheutti suuren määrän harmaita hiuksia (niitä löytyy kokoajan päästäni enemmän, olen huolissani). Tällä kertaa minun ei tarvinnut käyttää purkuria KERTAAKAAN, mikä on pieni ihme. Jaksoin myös hieman suunnitella, tein jopa kaavan sanomalehdestä. Kaikki materiaalit löytyi omista varastoista, kankaat lahjaksi saatuja, tuoli tuli sukulaiselta käytettynä. Hyvänhintainen projekti siis.
 
 
 
Pohdin tovin jos toisen mitä pistäisin kiinnittimiksi, jotta pehmustetta voisi käyttää halutessa myös toisin päin. Sivuihin tarvitsee vain ommella toisellekin puolelle napit, niin homma toimii myös kääntäen. Vielä kun saisin jostain sitä viimeistelyyn tarvittavaa kärsivällisyyttä ja näpertelyintoa. Tekele ei ole vimpan päälle prässätty, mutta röyhistelen silti rintaa, että sain taas jotain aikaiseksi omin pikku käsin. Nyt vaan neidille istumataidot kuntoon ja kelpaa napsia murkinaa suuhun.
  
 

16 kommenttia:

 1. Kuin hieno!! Odotas kun näet mun suureellisen tilkkutyö-projektin :D !

  VastaaPoista
 2. Hienohan siitä tuli, mutta oothan niin taitava tekemään! Tarvis vaan tehdä toinenkin, ihan vaan sen takia, että joudut ehkä pesemään aika usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämän päivän neidin syömisharjoittelujen perusteella voidaan pestä koko vaatekerta plus suojukset joka ruokailun jälkeen .. :D

   Poista
 3. Vautsi, todella pirtsakka ja söpönen. Pisteet suunnittelusta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Ja näköjään kun tarpeeksi monta kertaa elämänsä aikana purkaa tekosiaan, alkaa pikkuhiljaa antaa arvoa suunnittelulle. ;)

   Poista
 4. Waaaaau! Onpa tosi hieno!!

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis. Sopii täydellisesti teidän sisustukseenkin... hihihi väri saattaa kyllä muuttua vellin, porkkanan, ja banaanin ja ja ja ..sävyiseksi :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja täytyy myöntää, että ehkä vähän katoin mikä voisi sopia ... ;)
   Teidän täytyy tulla kyläileen ja katsomaan miten porkkanat ja banaanit jo menee vauhdilla nassuun ... ja kankaisiin :D.

   Poista
 6. NIin ;


  Se on toi purple :-)
  Onneksi löytyi kangasta samaan sävyyn; menee porkkanat ja aamukahvit sujuvammin nassuun :-)
  Mihin sä mitään ompelukurssia tarvitset kun olet jo nyt noin taitava ??

  Tätskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purple pysyy talossa :D.

   Ja hei, en mä nyt niiiiin taitava ole! M. kyllä totesi ihan samaa, että mihin sä sitä kurssia tavit. Se palvelee kyllä sellaistakin, kuin äidillä-on-myös-omaa-aikaa-projektia ;). Ja tuleepahan varmasti sitten tehtyä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)