perjantai 10. huhtikuuta 2015

Yksin kotona 1

En herännyt yöllä kertaakaan. Heräsin aamulla, kun koin olevani siihen valmis (noin klo 8 eli normaalia myöhemmin). Aamukahvia nautin niin kauan, että kahvi oli jäähtynyt jo moneen kertaan. Kahvin kanssa otin pakkasesta palan kuivakakkua, ystävän tekemää. Kukaan ei kinunnut sitä minulta, söin hitaasti jokaisen murun. Puhelu DNA:n asiakaspalveluun kesti jonotuksen ja puhelun kanssa yhteensä tunnin, muttei sekään haitannut kun oli aikaa. Kävin suihkussa, ovi oli kiinni. Levitin kaikki kankaani lattialle ja tein suuria suunnitelmia. Leikkelin kankaita, pinosin, lajittelin. 

Nyt näppäilen tekstiä tietokoneellani (jossa on päivitetty virusturva) eikä kukaan yritä sammuttaa konetta toistuvasti. Vielä on hetki aikaa. Käyn pyykkituvassa. Jatkan kangasoperaatiotani. Ehkä imuroin, mutta vain ehkä. 

Pikkupirpana on vauhdittamassa mummolan arkea, kuinka hyvää se vanhemmille tekeekään! 


P.S. Kyllä yhdessä yössä kuitenkin jo ikävä kerkiää muodostumaan. 

8 kommenttia:

 1. Illalla pidin kädestä pientä kättä ja yöllä heräsin kerran. Aamulla mikään ei voita valloittavaa hymyä. Ja tästä kaikesta en voi muuta kuin olla onnellinen. Näitä lisää��

  VastaaPoista
 2. Ah, tää olis aika jees. Vaikka sitten en ehkä tietäisikään mitä sitä tekisi.. :D Onnetonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kyllä muuta kuin olla kiitollinen. Hetken meni itselläkin aamulla, että mitäs tässä ny sit :D.

   Poista
 3. Oo! Kuulostaapa hyvältä! Erityisesti postauksen eka lause. :)

  MB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heräämätön yö on kyllä arjen luksusta! :)
   Soisin kaikille äideille samaa aika ajoin.

   Poista
 4. Ihana kirjoitus. ^_^ Minäkin voisin kirjoittaa, kuinka ihana oli nukkua läpi yön heräämättä, mutta ihan toisesta syystä (pui vieläkin nyrkkiä yläkerran naapurille). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).
   Niin ja oli syy mikä tahansa, katkeilevat unet (tai ei lainkaan unia) on kyllä nyrkillä heristelyn paikka. Hyviä unia sinne ja tänne :).

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)