sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Fully booked

"Nyt et laita sinne kalenteriin enää yhtään mitään!", sanoi mieheni napakasti seisoessani kalenterin edessä sumplimassa reittejämme kesässä. 

Jotenkin olen ollut siinä uskossa, että kesällä on aikaa tehdä kamalasti kaikkea, varsinkin nyt kun olemme muutaman kuukauden koko perhe kotona. Tai no kotona ja kotona, olemme olleet kokoajan jotenkin jossain, enkä silti oikein tiedä edes että missä. Aina kun on jossain, ei ole jossain muualla. Tekisi mieli olla niin monessa paikassa ja niin monen kanssa. Välillä tuntuu kurjalta, kun joutuu sanomaan moneen suuntaan ei, kun kaikkea ei vaan voi mitenkään keritä ellei halua kesäburnouttia. 

Kun katselen kalenteria, olen kuitenkin enemmän kuin innoissani. Tulemme näkemään (ja olemme jo nähneet) monia meille tärkeitä ihmisiä, uusia paikkoja, vanhoja paikkoja, vanhoja reittejä, uusia reittejä, toivottavasti kuitenkin onnistuneita reittejä. Kun vain opetellaan käyttämään navigaattoria tai karttaa, mielummin molempia. Edellisellä roadtrip-reissulla mies luki karttaa väärinpäin, minä puolestaan seurasin 100km navigointilaitteen "ohjeita" tyytyväisenä ilman asetettua päämäärää. Molemmilla kerroilla päästiin perille. Nauru pidentää matkamuistojen kestoa. 

Huomisen päivän kohdalla ei ole merkintää. Päivä täynnä mahdollisuuksia. Jos sen vaikka aloittaisi pavekkeella katsellen kun yrtit kasvaa. 


4 kommenttia:

 1. No meniköhän se eilinen niin, että ihailit parvekeella kasvavia yrttejä ja kukkia, istuskelit ja nautit kahvit lukien lehtiä eli ihan silleen leppoisasti ? Muistit varmaan olla katsomatta kertaakaan kalenteriin silläsilmällä, jospa sinne vielä mahtuis jotain. Olen kyllä ehkä vähän samanlainen kanssasi, jos kalenterissa ei näy merkintöjä alan kyllä nopeesti keksimään jotain. Tälläkin hetkellä tutkin kuumeisesti Suomen karttaa ja paikkoja, että mihin, mihin lähdetään. KESÄ on kerran vuodessa ja siitä pitää otta kaikki irti ja nauttia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän se eilinen aamu meni... siitä on niin kauan, etten muista :D. Mutta päiväkahvit join kyllä parvekkeella :). Ja kalenteri vapaanakin keksittiin tekemistä. Kesästä pitää ottaa ilo irti joka hetki. Mutta kun haluaisi rauoittua ja mennä kovasti yhtä aikaa :D :D.

   Poista
 2. Hah,hah vähän hankala yhtälö mutta jos menette paikkaan a ja b ja rauhoitutte hetken siellä :-)
  Vaikka heiluen riippukeinussa tai päikkärit teltassa :-)

  T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään otin naperon kanssa päiväunet peltikaton alla, kun sade ropisi kattoon. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)