sunnuntai 30. elokuuta 2015

Nukke ja housut, joissa pyörät on oikeinpäin

"Siis eikö teillä ole yhtään nukkea?!"

Kyllä, 1,5-vuotias tyttölapsi ilman nukkea! 

Virhe on korjattu, nyt on nukke. Lapsen normaalikehitys voinee jatkua hoivaleikkeineen. Pienen neidon nuken hankinnasta meinasi tulla isompikin numero, kun lapsen äiti halusi ehdottamasti tummaihoisen nuken. Pääkaupunkiseudun ihmiset vinkkailivat, että pitäisi löytyä Citymarketista BR-leluista, Anttilasta ja Prismastakin vielä. Käytiin aika monta leluosastoa läpi tässä kyläpahasessa, mutta ainut tummaihoinen oli 55€ maksava puhuva nukke. Luotan edelleen lapsen mielikuvitukseen siinä määrin, etten halunnut puhuvaa (saati tuon hintaista) nukkea. Lopulta isovanhempien posteljoima nukke saapui Lelutalosta. Välillä tuota "vauvaa" halataan, välillä taas heitetään lattialle melkoisella raivolla, mutta suurinta huvia on kärrytellä uusilla rattailla pitkin kotia. 


Jotkut käsityöjuttujani seuranneet saattavat muistaa noin vuoden takaiset housut, joissa pyörät oli kumossa. Tänään sain aikaiseksi kahdet, molemmissa pyörät kulkevat oikeinpäin. 


4 kommenttia:

 1. Kiva nukke ja kiitos lelukauppalinkistä! Siellä oli toinenkin kivannäköinen nukke, mutta ne oli näköjään loppu. Meillä on pehmoleluja ja mollamaijoja, mutta ne harvoin kiinnostaa. Kerran yhden kahvilan leikkipaikassa yllätyin, kun neiti alkoi oma-aloitteisesti paijata nukkea ja peitellä sänkyyn. Mahtavat housut muuten! Sun pitäis tehdä itsellekin, niin olisitte hyvä kolmikko! ;)

  MB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukke on saanut minut kyllä pitämään hänestä paljon, jotenkin suloinen.
   Ihan ei kankaan jämät enää riitä meikäläisen housuihin, ellen siirry teinimuotiin ;D.

   Poista
 2. Ihanat samikset :-)
  Ja onneksi isovanhemmat pitää huolen, että lapsella sentään nukke :-)
  Meiltäkin löytyy vielä pieni, tummaihoinen nukke jonka joku joskus lähetti Amerikasta <3

  Tätskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samikset ilman paitaa! :D

   Hei, ei o totta. Oikeesti? En muistanut tollasta nukkejuttua vuosien takaa .. Olikohan ennejuttuja :).

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)