maanantai 20. toukokuuta 2013

Afrikan tähti -yö

Eilen ei tullut uni, ei millään. Tieto siitä, että mies on maateitse bussissa matkalla Nairobiin sai ajatukset poukkoilemaan flipperipallon lailla. Kello kaksi yöllä tuli soitto. Ja voitteko kuvitella, bussi meni rikki. Seuraava ohikulkeva bussi kulkisi aamulla kymmeneltä, mikä tietäisi unelman siirtymistä taas päivällä. Haukoin hetken happea saadakseni edes yhdestä flipperipallosta otteen. Kello kolme tuli toinen soitto. Mies kertoi, että kaupungissa on myös lentokenttä. Laskeskelimme roposiamme yhteen yön tunteina ja päätimme ottaa lentoreitin. Afrikan tähti pelissä pitää aina päättää ottaako kertarytäyksellä nopean lentoreitin vai kitkuttelee arpakuution lukujen mukaan maateitse. Tässä oman elämämme pelissä maateitse menevät reitit ovat olleet hieman kuoppaisia, tiedämme että perillä odottaa pääpalkinto, joten  pistimme säästömme kokoon lentoreittiin.
 
Aamulla soitettiin useampi kerta ennen varmaa tietoa. Virkailijat lähetystössä pitivät jännityksessä saadaanko viisumi tänään tai ylipäätänsä lainkaan. Nyt viisumi on vihdoin (jälleen) käsissä, mikä on mahtavaa. Pienen miinuksen tilanteeseen toi päivämäärien vaihtuminen eli suunniteltua keskiviikon lentoa emme voi varata. Mutta lauantain lennon kohdalle painettu 'varaa'-painiketta. Lennot on siis varattu!! Mikäli nyt mikään ei hajoa tai katoa (tai jotakin muuta, mitä?), saamme halata toisiamme tällä viikolla sunnuntaina. Siihen on kuusi yötä.
 
Jotta pysyn jotenkin kasassa tämän odottamisen kanssa, menen mökille kadottamaan aikaa muutamaksi päiväksi.
 
Busseja matkalla (hajoamaan?) Kampalassa.
 

16 kommenttia:

 1. Ihanaa!! Voin vaan yrittää kuvitella fiilistä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös. Fiilikset on sellaiset, ettei niitä oikein edes tajua. :)

   Poista
 2. Jes! Sunnuntaina hän saapuu! I know it! :) Jaksuja vielä odotteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aika pitkiltä tuntuu viimeset päivät ;) eli kärsivällisyyttä tässä vieläkin tarvitaan.

   Poista
 3. Oijoijoi! Jälleen kerran silmäkulmaani koristaa kyynel. Voin niin täysin tietää miltä susta tuntuu, kun olen itse päässyt melkein yhtä lähelle silloin kerran. Ja olen itsekin hämmentynyt miten onnellinen voin sinun ja teidän molempien puolesta ollakaan! :) Ja se on ihana tunne. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että osaa/ voi olla onnellinen toisen puolesta kertonee hyvästä sydämestä :). Ja on kiva jakaa tilanteita/ tunteita sellaistenkin kanssa, jotka tietää tarkalleen mitä kahden maan suhde tuo mukanaan. :)

   Poista
  2. Itsekin olen erittäin iloinen että vahvin tunne on onni, koska täytyy myöntää kateudenkin katkerien piikkien pistelleen. Mutta ne piikit on katkottu sillä onnella. :)
   Aivan mahtavaa kun oon löytäny sun blogin, kirjotat ihanalla tavalla :)

   Poista
  3. Sanot vaan hus niille piikeile.

   Ja musta on tosi kiva, että muutkin ku omat ystävät/ perhe löysi blogiini ja vieläpä pitää lukemastaan. Se on jo aikamoista. :)

   Poista
 4. Aikas osuva otsikko! Nautihan mökistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Luovuus yön tunteina :D. Mökki oli jälleen ihana. Tule pian käymään.

   Poista
 5. Afrikantähti löydetty ..
  No vaan kutosia ja nopeasti kotiin <3


  Tätskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkää kutossuoraa loppumatka, ha. Eiku lentäen!!

   Poista
 6. Miten iloista! Lauantai on täällä tuossa tuokiossa :)

  MB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nopeammin kuin uskonkaan. Kohta alkaa tuntien laskeminen :).

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)