sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ravintolapäivä ja Lyyti

Eilen oli Ravintolapäivä. Se on kyllä erinomainen keksintö. Pistettiin pikku kahvila pystyyn, jossa tunnelma pysyi reiluna koko päivän. Monien hyvien sattumien kautta päädyin järjestötoimintaan mukaan muutama vuosi sitten. Kivaa on ollut. Parasta lienee se, että samalla kun teemme pieniä ja keskikokoisia tekoja oikeudenmukaisemman maailmankaupan suhteen, on saanut tutustua ja toimia loistavien ihmisten kanssa. Juurikin noiden iloisten vapaaehtoisten kanssa saatiin eilen myös asiakkaiden suita hymyyn syntisen hyvällä suklaapiirakalla ja Reilun kaupan kahvilla.

Kahvilamme sijaitsi putiikilla, jossa on mm. ihanien lastenvaatteiden lisäksi Suomessa käsintehtyjä Lyyti-jakkaroita. Ystäväni vuoksi olen käynyt putiikilla usein ja haaveillut tuota jakkaraa kotiimme jo kiitettävän pitkään. Koska jouduin (sain) olla noiden eriväristen jakkaroiden piirittämänä koko päivän, en enää voinut mitenkään olla ostamatta yhtä aurinkoista Lyytiä valaisemaan kotiamme. Voi vitsi mä pidän siitä paljon!

 
 
 

2 kommenttia:

 1. Toi keltanen on kyl ihana! Voi olla, että joudun joku päivä itse eksymään sinne ja ostamaan itselleni tuollaisen, kunhan olen fiilistellyt minkä värisen haluan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se värin valitseminen ei ole helppoa ... :)
   Mutta nyt on aurinko kotona kokoajan. Eli loistovalinta. Onneksi oli apuvalitsijoita. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)