maanantai 13. lokakuuta 2014

Syöttötuolin pehmuste 2 (ja 1.5)

Maissinaksut tahmaa ihanasti. Sitä on hiuksissa, naamassa, käsissä, pöydällä, vaatteissa ja syöttötuolin pehmusteessa. Edellinen pehmuste on palvellut hyvin, mutta pesua varten on hyvä olla toinen. Aloitin tekemään saamastani farkkukankaasta ja aikoinaan konekirjomastani kankaanpalasta uutta pehmustetta täynnä tarmoa ja intoa. Saumat meni vinoon eikä kankaat istuneet toisiinsa lainkaan, kaikki meni pieleen. Työstä tuli pussukka, tulkoon joulu.Uutena päivänä uusi yritys, tällä kertaa hieman paremmalla onnella. Tähän perhmusteeseen en tehnyt sivuja ollenkaan kuten viimeksi, vaan pelkän istuin- ja selkäosan. Neiti vetää sellaisia show-hetkiä tuolissa joko innostuessaan tai suuttuessaan, että pään taakse oli hyvä olla paksummat pehmusteet. Pehmusteena käytinkin siis hieman tukevampaa materiaalia kuin viimeksi, vanu meni melko lutkuksi pesuissa. Tällainen siitä tuli: 


12 kommenttia:

 1. Näppärä nainen taas asialla. Kaunis kangas !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisevista sanoista :D!
   Kangas, kuinkas muuten, Ugandasta. :)

   Poista
 2. Tosi hieno! Ihailen hirmuisesti kaikkia käsityötaitoisia ihmisiä. Tuo ensimmäinenkään työ ei mennyt lainkaan hukkaan eikä myöskään yhtään pieleen, siitä vain tuli jotakin muuta, mitä alun perin piti, nimittäin upea pussukka, ja niillekin on tarvetta.

  MB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kommentista!
   Ensimmäiselle täytyy keksiä sopiva kohde, niin se tuntuu hyvältä epäonnistumiselta ;).

   Poista
 3. Ihana!!! Tuo kangas on niin kaunis. Meillä alkais olla jonkunlaista tarvetta tuollaiselle nyt kun pikkuneiti on alkanut syödä kiinteitä istualleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Sä oot kyllä niin näppärä, että teet tollasia ihan tosta noin vaan. ;).
   Taitaa teilläkin olla kivoja kankaita ... ?

   Poista
  2. No kiitos vaan luottamuksesta! :) Oikeasti olen aika poropeukalo mutta joitain perusasioita on ammatin takia pakko hallita... Ihania kankaita meillä on kyllä pino, odottavat että joku saisi aikaiseksi tehdä niistä jotain! Jonain päivänä, I promise!

   Poista
  3. :) mä olen nähnyt sen makuupussin ja se oli niin hieno, että luottamus sun kykyihin on iso.

   Poista
 4. Ihanan värikäs :-)
  Ajattele miten kiva kun toit silloin noita kankaita mukanasi, nyt voit katsella ja muistella :-)

  T

  VastaaPoista
 5. No niimpä! Silloin ei tosin käynyt pienessä mielessäkään, että kankaista tulisi mm. syöttotuolin pehmuste ;). Elämä on ihana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)