keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Yläosa yks

Kahden viikon päivät siinä meni, sitten se löytyi. Se neppareiden hakkaamisen tarvittava pikkuputkilo. Kaksi viikkoa muistutin myös tasaisin väliajoin miestäni, miten juuri hän on hävittänyt sen. Kuinkas sitten ollakaan tuo pieni osa löytyi minun lankalootastani. M. toimi jälleen nepparimestarina ja tekemäni yläosat pääsi vihdoin käyttöön. Alla niistä toinen. 

Kaavat Ottobre-lehdestä. Reunarimpsun lisäsin ihan omin ohjein. Kankaat lahjaksi saatuja. Ompelemisen ilo synnyinlahja.
11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Näytti pysyvän kasassa koko päivän :).

   Poista
 2. On mahdettu koetella Agaban kärsivällisyyttä tuon putkilon hukassaoloajan.. :D Ja ylläri, ettei M ollut tarvinut sitä puuhiinsa.. ;) Aivan mahtava kolttu, kaikkee kivaa sitä syntyy kun on tuommoinen silmä kaikelle kauniille ja ilo saatu synnyinlahjana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo, jouduin puhaltelemaan aika paljon :D. Käytin tehokeinona "se on saatu äidiltä ja on tosi tosi vanhakin", mihin luonnollisesti sain vastauksen "no sitten onkin jo aika ostaa uusi".
   Kiitos ihanista sanoista taas!!

   Poista
 3. Oh, haluan myös ommella! On mielessä kaikenlaista, mutta nyt just on niin hyvä kirja menossa että kun laps nukahtaa illalla, niin kuukahdan sohvan nurkkaan ja siitä herään tähän maailmaan taas vasta kun kello käy yhtätoista.. Kun kirja loppuu, mä niin ompelen tuhat juttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omatkin ompelukset syntyy aina pyrähdyksinä sopivan inspiraation kohdatessa :).

   Poista
 4. Ja sitten se löytyi oikeastaan just sieltä , missä sen kuuluukin olla. Ja so, so ei saa syytellä turhaan, varmaan oot pyytänyt tuhannesti anteeksi turhia syytöksiä. Mutta mekon lopputulos on sopivan kokoinen, värikäs, kivanmallinen ja pisteenä vielä rimpsut, niistä pidän erityisesti. Koska toi ompelu sujuu noin hyvin, voisit siirtyä isompiikin kokoihin eli lahjatoive joulupakettiin. P.S lapsenhoito järjestyy kyllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo joo. Anteeksi, anteeksi. :D
   Mekko olikin just eikä melkien. Näyttäisi Ottobreen kaavat olevan pientä kokoa.
   Ja hei kuka sanoi, että ompelu sujui tosta noin vaan ... Ihan en lähde aikuisille lupaamaan tekemistä, mutta lapsen saa kyllä hoitoon ;).

   Poista
 5. Jokseenkin samaa mielstä Suvituulin kanssa :-)
  Jonoon :-))

  VastaaPoista
 6. Apua. Mihin mä tämän jonon nyt ohjaan ... ;) ?

  VastaaPoista
 7. Leiki,että on heinakuu :-)

  Tätskä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)