tiistai 30. joulukuuta 2014

Elämäni aakkoset toinen osa

Aakkosten kakkososa tulee tässä. Kerkiän vielä ennenkuin vuosi vaihtuu. 

O
Olen onnellinen, että odottaminen on oikeasti ohi. Tosi monta oolla alkavaa sanaa. Nyt viittaan siihen, kun odotettiin eri mantereille toistemme kohtaamista M.:n kanssa. Se oli ankeaa, toisaalta opettavaista aikaa. 

P
Puhdas pyykki. Jos olisi sen verta iso koti, ettei niitä tarvitsisi aina pistää roikottamaan telineeseen makuuhuoneeseen, en valittaisi lainkaan. Puhdas pyykki on kiva asia. Harmittaa kuitenkin, jos porkkana onkin jäänyt paitaan tai uusien sukkahousujen valkoiset raidat värjääntyvät, etenkin jos ne on vähän kalliimmaat lahjasukkahousut. Sekin harmittaa, jos kutistaa ystävältä saadun villamekon nukenvaatteeksi. 


Q
Quentin Tarantino on tehnyt nerokkaita elokuvia. Samalla kun nautin elokuvan musiikista ja näkymistä, mietin ettei tällaisesta vain voi pitää. Kaksiteräinen miekka.


R
Rohkeus on vienyt minut elämässäni eteenpäin juuri sinne, minne on pitänytkin mennä. 


S
Suru ei ole huono asia. Saa olla surullinen. Kuvissa ei ole aina pakko hymyillä, aina ei hymyilytä. 


T
Turhuuden turhuus. Olen opettanut, ja opetan edelleen, itseäni näkemään mikä on turhaa ja mikä vähemmän turhaa. Sekä käytöksessäni että materiassa. Materian suhteen tuntuu olevan huomattavasti helpompi nähdä turhuus kuin itsessä. 


U
Ullanlinna. Rehellisesti sanottuna en ole edes ihan varma missä se on. Tai siis kyllä mä uskallan ilman googlea sen verran sanoa, että Helsingissä se on. (Myönnän, että googletin tarkempaa sijaintia. Tiesitkö sinä, että Ulla tulee kuningatar Ulriika Eleonooran mukaan). 


V
Sanon usein vautsi vau. Vautsi vautsi vau vau vau! 

W
Olen joskus itsekseni (ja nyt siis ääneen) miettinyt, miksi v-kirjain vaihdetaan W-kirjaimeksi joskus joidenkin ihmisten halusta. Waikka nyt Wille. Miksi niin halutaan?

X
= pusu. xoxo.


Y
Kysyin mieheltäni mikä suomenkielinen sana alkaa y:lla. Yö ja ylioppilaspäivä. Aika hyvät hän antoi. Yöt, ihanat kesäyöt. Tai heinäsirkkojen siritys Ugandassa. Hyvää yötä.

Ylioppilaspäivä, tuo portti mahtavaan nuoruuden huumaan ja aikuisuuteen (ja pah), hieno päivä tuo kuitenkin oli. 

Z
Zorron miekka oli todella terävä. 

Å
Ruotsalainen oo. Omppomppoo. Mielestäni vähän turha kirjain. Näin äidinkieleni tiimoilla. Åååååålalalaaa? 

Ä
Äiti. Olen äiti. Rupesi huippaamaan, kun ajattelinkin. Huimaa, hienolla tavalla. 

Ö
Överisti liikaa. Joskus on kiva käyttää yli äyräiden sanoja, naurua, suklaata, kahvia, telkkaa, saunomista, keittiöanalysointeja, huulikiiltoa, puhelinta tai tunteitaan. 


7 kommenttia:

 1. Hymyilyttäviä kirjainten sisältöjä. Noihin onkin hyvä päättää vuosi. Hyvää sellaista ystävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hymy on aina hyvästä!
   Hymyillään yhdessä ensi vuonna ihana mörönen. <3

   Poista
 2. Olipa hauskat kirjaimien tarinat, mukavaa luettavaa, tykkäsin kovin paljon. Onnenhetkiä, elämänmakuista uutta vuotta💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ja kiitos kommentista!
   Oikein onnekkaita ja suloisia hetkiä tulevaan vuoteen! :)

   Poista
 3. Olipas kiva :-)
  Oikeastaan tosi hyvät tarinat :-)

  T

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)