maanantai 15. joulukuuta 2014

Lakit

Sunnuntaina syntyi myös kaksi lakkia, tonttulakkia. Toinen niistä päätyy pakettiin, kun taas toinen yrittää olla käytössä jo nyt. Kiiltävä, jouluinen, kilisevä kulkunen on vain niin houkutteleva, että se päätyy toistuvasti suuhun, eikä lakki pysy hetkeäkään päässä. Ei hetkeäkään. 6 kommenttia:

 1. Ihanat! Minä purkasin tänään sen koko sukan jonka tein neljä kertaa purkamalla - se oli ihan liian iso ja löysästi neulottu. Nyt toinen pari näyttää paljon paremmalta, eli.. enää yksi sukka ja ollaan valmiita! huoh :D Seuraava pari menee jo varmaan sitten ilman edestakas sahaamista.
  Eksyin myös (ihan oikeasti) vahingossa Oulunkylän Lankamaailmaan. Ja siellä oli niin herkullisen värisiä trikookuteita, että.. heh! Projekti makuuhuoneen matto siis kuuluu joulunpyhien suunnitelmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole (onneksi) joutunut purkamaan hetkeen mitään. Kertonee jotakin haastetasosta .. ;). Suoraa saumaa, ni ei voi paljon mennä pieleen. Itse olen ollut kutomisen suhteen nyt tosi laiska. Eiku niin ne pipot tein alkusyksystä, mutta siis sen jälkeen ei mitään.
   Jouluna ajattelin vain lukea, sikäli mikäli sellainen rauhan hetki löytyy! :D

   Poista
 2. Kivat lakit ja kivat viirit. 'Raparperi oli kiinnostunut koko ajan vain mun tonttulakista ja kulkusesta. Raparperin oma kulkunen oli ihan täynnä kuolaa eikä se kilissyt kunnolla.' Nyt on sitten uusi kulkunen kuolattavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hah, voin kuvitella erään pienen neidin kommentit, kun hänen lakin kulkunen meinasi päätyä aivan vääriin käsiin toistuvasti ;D.
   Tämä uusi on kuolattu jo tosi hyvin. Eipä sekään enää paljon kilise ..

   Poista
 3. Hauskat ja kiva kun on vähän eriväriset kuin aina se pelkkä punainen :-)
  Ja voin uskoa,että kulkunen is the best part of :-)

  tätskä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todella, vähänkö sen kaa on kiva leikkiä!
   Pallot on saanut kuolaa jo sen verran,että punanen värjännyt palloja ... :C. Toivoen lähtee pesussa taas valkosiksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)