tiistai 16. joulukuuta 2014

Kaksi pupumekkoa

Syksyn lastenvaateompelukurssilla sain aikaiseksi kaksi mekkoa, jotka eivät ole vielä täällä loikkineet. Vihdoin pääsi nepparitkin paikoilleen, kun sunnuntaina sain lainaan hieman erilaisen nepparinlaittajalaitteen (termit taas hallussa). Lisäksi tuntuu, etten meinaa löytää inspiraatiota saati aikaa kuvaamiseen, enkä varsinkaan alkaa pukemaan lasta blogia varten. Siksipä kuvat nyt ihan perinteisesti sängyn päältä, pahoittelen. 

Oranssin liivimekon tein, kun "halusin vain jotain äkkiä valmiiksi". Pienen pupun aplikoin helmaan vähän ilmettä tuomaan. Rusetin tein korvaan siksi, että pirpana rakastaa kaikkia naruja, nyt on ihan oma mitä nykiä. Pitsi tosin meni heti ensikäytössä hieman rumaksi, tukusampi nauha olisi toiminut paremmin. 

Toinen pupumekko valmistui Murun neuloksesta. Sain ompelulahjaksi neulosta äidiltäni, niin tai siis tavallaan lapsi sai. Kävi niin, että tykästyin neulokseen siinä määrin, etten raaskinut tehdä siitä alkuun mitään, koska pelkäsin pilaavani sen. Jokaiselle ompelukerralle kannoin sen mukanani ja levittelin pöydällä, mutta vasta viimeisellä kerralla sain siitä jotakin aikaiseksi. Kas jänöjussit ihmeissään. 
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)