perjantai 17. toukokuuta 2013

Positiivisuutisinfo

Tänään sain hyviä uutisia! Aamulla soi puhelin. Mies nauroi ja sanoi, että haluan varmaan jutella virkailijan kanssa. "Madam, we are so sorry for everything. We try to do our best to get new passport for this gentleman here. Try to be calm." Vastasin, että eurooppalaiseen aikatauluun ja asioiden hoitoon tottuneena tyynenä pysyminen ei ole helppoa, mutta lupasin silti pysyä rauhallisena. Kiitin myös auttamisesta. Meni tunteja ja sain toisen soiton: "Honey I have the new passport!". Lähetystössä oltiin myös ymmärtäväisiä ja lupasivat korvaavan viisumin maksuitta. Mies matkaa Nairobiin hakemaan viisumia heti alkuviikosta. Minä puolestaan en tahdo pysyä liitoksissa, tällä kertaa ilosta. Näköjään ihmeitäkin tapahtuu.

"I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles." Audrey Hepburn

Huomenna on Ravintolapäivä. Tänään meillä leivottiin mahtavalla vapaaehtoisporukalla Reilu-, lähi- ja luomuhengessä suklaapiirakkaa. Huomenna laitamme kahvilan pystyyn. Tulossa mahtava päivä.

Oikein mainiota ja hyvän mielen viikonloppua kaikille!

20 kommenttia:

 1. Jeejeejee! :) Milloinkas mies saapuu Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOdella jee! Uskallamme toivoa, että viikon-kahden sisällä olemme samassa maassa :).

   Poista
 2. Olipa mukava todistaa tätä uutisen tuomaa hymyä parvekkeella. :)
  Arvostan sun ajatuksia, kesän ja sateen tuoksu toi niihin lisäraikkautta. <3 Hyvää kahvilapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Hymyä on aina kiva jakaa jonkun kanssa. Niitä lisää jatkossakin, paljon. :)

   Poista
 3. Hei missä teidän kahvila on, voisin poiketa jälkkärillä kun menen ensin kaverin kahvilaan Helsinginkadulle :) (Tsäänssit että näet tämän ennen sitä ovat tietysti aika heikot..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Saana. Väärä kaupunki ;). Ja vastaus olisi tullut auttamatta liian myöhään.
   Koitan bongata sut Maailma kylässä - festareilla :D.

   Poista
 4. Haha, miten olenkin kuvitellut että asut pääkaupunkiseudulla! No mutta, ehkäpä törmäämme ensiviikonloppuna sitten! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mennyt ku sata kilometriä se arvaus pieleen. Näissä maailman mittakaavoissahan se on erittäin pieni välimatka ;). Lahessa siis.

   Pistän Saana-kiikarit päähän festareille. :)

   Poista
 5. Voi miten hienoa! Niin ne asiat vaan lutviutuu! :)

  MB

  VastaaPoista
 6. Oi, olen niin onnellinen teidän puolesta!! oon ens vkonloppuna Lahessa, voi kun M. olisi jo silloin suomessa ja ehtisin tapaamaan...aina voi toivoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ilmotan heti ku tiiän aikataulua. Viisuminhakumatka on alkanut eli tod.näk huomenna käsissä, minkä jälkeen heti seuraavaan maholliseen lentoon lippu .. :) Elämme jännittäviä aikoja.

   Poista
 7. Huraahuraahuraa! Mulla on täällä kyyneleet silmissä teiän puolesta :) Siis ne hyvät kyyneleet! Oi onni. <3 Ja ihmeet. Ja asenne ja kaikki. Jesss! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunteet menee kyllä täälläkin päässä melkoista rataa :). Kiitos kun elät mukana. Se tuntuu tosi kivalta :).
   Hymyt sinne!

   Poista
  2. Hymyjä sinnekin! :) Helppoa on elää mukana vaikkei tunnetakaan, kun on itselläkin takana samankaltainen elämänvaihe -onneksi teille kävi paremmin! :) Halaus.

   Poista
 8. Hymyjä satelee, ihanaa :-)
  ja toi "Madam" ; se oli niin tätskän korviin sopivaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madam ... Me voidaan alkaa kutsua tätskää aina sillä nimellä ;). Hymyt on aikast kivoja. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)