perjantai 11. lokakuuta 2013

Kaukoilu ja villasukkameininki

"No ei tule ainakaan riideltyä!"
"Tekee hyvää olla erossa."
"Mä toivon, että edes joskus mies olis poissa."

Tollasia kommentteja kuulee toisinaan, kun kertoo että oma mies on kaukana. No, voin kertoa että ensimmäinen ei pidä paikkaansa. Toinen ja kolmas - kyllä varmasti, ajoittain, joitakin pieniä hetkiä kerrallansa. Kertaluontoisena pidempikin hetki menee ja sen kestää, se jopa vahvistaa. Epätietoisuus ajanjakson pituudesta on asiaa huomattavasti vaikeuttava asia. Hyvää tämä suhteellemme ehkä tekee pitkällä tähtäimellä, selvittiin-siitäkin-mentaliteetilla. Surullisimmaksi toki tekee se, että emme saa jakaa kasvavan vatsani hämmästelyä konkreettisesti yhdessä, vaikkakin joka päivä kuulumiset ja tunnelmat jaamme.
 
Ikävöimiseen ei totu. En ainakaan minä. Se on vain ajoittain vähemmän pinnassa, kun saa hämättyä itsensä keskittymään muihin asioihin, kuten käsitöihin. Viime aikoina en ole saanut toteutettua tuota hämäystekniikkaa tarpeeksi tehokkaasti ja itsensä motivoiminen hommaan jos toiseen on ollut työlästä. Kun täällä syysaamu näytti koko synkkeytensä, lähetti M. luontokuvaa Ugandasta videona, arvatkaa helpottiko ikävää.
 
Syysiltojen romantisointi ei ole silti kadonnut mihinkään. Villasukat jalassa kudon sohvannurkassa kynttilöiden palaessa. Parvekkeelta poistui kesä ja syysvalo saapui (se EI ole jouluvalo, kaikille tiedoksi). Mutta kuitenkin huomion arvoinen seikka on se, että blogissani on ensimmäisen kerran mainittu sana JOULU (hih, hih, mahtavaa).  
  
 

 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että jaksat laittaa parveketta, mie jotenkin murheissani roudasin kaiken varastoon ja nyt se on vaan tommonen .. betoninen. Kiva syysvalo, harmi ikävä. Onneksi puhuminen helpottaa,ja kirjoittaminen, niin ne sanoo! Papata siis tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama eerika purkkiin ja matto lattialle, niin ja kynttilät. Siin se melkein on ... paitsi ku tulee JOULU ni pitää lisätä jotain. :)
   Ikävästä pyrin kirjoittamaan vähän vähemmän, ettei blogin sävy ala olemaan liian tumma. Ehkä se vie enemmän mua ikävästä pois, kun koitan miettiä mitä kivoi juttui on ollut. ;) Papatusta saa M.-parka osakseen ehkä hieman liikaa.

   Kiitos kannustamisesta, ilahdutti!

   Poista
 2. Lokakuussa saa todellakin odottaa jo joulua!! Tai vaikka jo elokuussa. :) Jaksamista ikävään, en usko että siihen kukaan tottuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Von ketoa salaisuuden: tein ekat joululahjat elokuussa .. ;)
   Kiitos voimien antamisesta! Auttoi! :)

   Poista
 3. Minä kans oon sitä mieltä että tänne vaan pauhaat ja papatat ja kerrot fiiliksiä. Tässä myö ollaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih ja voih. Kiitos Suvi!!
   Tieto siitä, että hengessä ollaan mukana, auttaa jo isoin määrin!!

   <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)