perjantai 31. lokakuuta 2014

Helmiä tarjolla -arvonta

Olen jo pitkään haaveillut arvonnan järjestämisestä. Arvontoja on monissa blogeissa ja ne on minusta aina yhtä jännittäviä kuin joululahjojen avaaminen (joissakin asioissa en aio koskaan kasvaa aikuiseksi). Koska minulla ei ole minkäänmoisia yhteistyökumppaneita eikä kaupallisia juttuja blogissani, ei luonnollisesti arvontakaan liity sellaisiin kytköksiin. Ensin ajattelin tehdä arvonnan jostakin käsityöstäni, mutta tuntui että kaikissa on joku sauma vinossa tai silmukka solmussa. Sitten käsissäni pyöri pitkään Afrikan tuliaiseni. Ostin Ugandassa ollessani koruja enemmän kuin yksi nainen voi koskaan keritä käyttämään. En raaskinut laittaa näitä kirpputorille ja lähipiiriäkin on jo lahjottu samanmoisilla. Haluan tietää minne korut menevät, on niillä kuitenkin sellaista tunnearvoa. Toivon että ne päätyvät jollekulle, joka niitä mieluusti käyttäisi. Saa osallistua myös ilahduttaakseen jotakin muuta kuin itseään.

Arvonnan säännöt: Ensin hymyilet siellä koneen ääressä ja sitten kommentoit ihan miten vain, ihan mitä vain, paitsi mitään kurjaa. Varmistathan, että minulla on joku yhteystieto saadakseni yhteyden sinuun, jos voitat. Arvonnan saa suorittaa ensi viikolla 6.11. pieni suloinen neiti, joka samaisena päivänä täyttää 9kk ja asuu meidän kanssa. Ensimmäinen palkinto sisältää kolme kappaletta kaulakoruja: ruskean, tummansinisen sekä tuplapitkän monivärisen. Toinen palkinto sisältää kolme rannerengasta.

Onnekkaita hetkiä ja arvontaja. 






30 kommenttia:

  1. No onpas ihania! Minä olen ihan kauhean huono käyttämään yhtään mitään koruja, mutta oikeastaan se johtuu vain siitä että olen ihan kauhean huono ostamaan sellaisia. Aina priorisoin kaikkea muuta... ja sitten kun kerrankin ostan yhden niin hukkaan sen (se kihlasormus)... mutta jottei menisi ikäväksi kommentiksi niin jätetään tämä tähän :D. Ja ps. Kyllä ne sun omat käsityöt on myös tarpeeksi hienoja arvottavaksi!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos onni ei suosi sinua arvonnassa, tuon varmasti ensi Afrikan reissulta sulle muutaman korun ;).

      Käsityöarvonta ... uuu. We will see.

      Poista
  2. Jee, arvonta! :) Hauskuutta lukijoille, vaikka ihan vaan kivat postauksesi ja hienot kuvat piristävät usein mieltäni. Jättäydyn suosiolla helmien arvonnasta, koska niitä on itsellänikin jonnin verran, mutta rannerenkaissa mukana :)

    MB

    Ps. Pliiiiiis, tee arvonta jostain käsityöjutusta! Kaikki mitä olet blogissa näyttänyt, on niin mahtavan upeita juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kuvitella, että helmiä löytyy ... Liekö oltu samoilla apajilla :).

      Taisit saada ylipuhuttua, käsityöarvonta olkoon seuraava. Ensin täytyy kehitellä jotakin mukavanlaista. :)

      Poista
  3. Mukana! :) Hih. Mulla on jäänyt useampaankin postaukseen kommentoimatta, kun olen yrittänyt puhelimella kommentoida ja se on krakannut kesken kaiken. Jokaisesta postauksesta olisi aina jotain sanottavaa, mutta usein tihrustan niitä esimerkiksi töissä ruokatunnilla puhelimen näytöltä, eikä sitten kotiin tultua enää tule selattua historiaa taaksepäin. On jäänyt sanomatta ainakin : Hieno tilkkutäkki, opeta minullekin tuo sekatekniikka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi puhelimet sentään (olen kuullut saman kommentin joskus muiltakin), ne vie mun kommentoijat :D. Olenkin jo pari kertaa miettinyt, että minne on BS kadonnut.

      Opetan sekatekniikan ensitilassa.

      Poista
  4. Voi mikä piristävä arvonta ! Ihan mun näköset palkinnotkin ;) hui teijän neiti jo 9kk!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii, aattele. Kyllä se aika tosiaan hurahtaa lapsen kanssa, jos ei muutoinkin.

      Arpaonnea! :)

      Poista
  5. Oi mitä herkkukoruja! Olen itsekin koruntekijä ja kerran yrittänyt paperihelmiä tehdä, eikä se ole ollenkaan niin helppoa kuin luulisi. Nuo ulkomaantuliaisena tuomasi ovat todella kauniita ja selvästi vakaissa ja tottuneissa käsissä pyöriteltyjä. Tein vuosi, pari sitten uudenvuoden lupauksen, että käyttäisin enemmän koruja, koska niitä alkoi keryä enemmän itselleni kuin myyntiin. Nykyään on aivan alaston olo jos lähtee kotoa ilman mitään korua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei todellakaan tuo tasaisten helmien teko ole helppoa.
      En koskaan saanut tottuutta selville, mutta joku taho minulle kertoi, että tekniikan (vanha sanomalehti rullaksi=helmi) olisi Ugandaan vienyt/ opettanut joku suomalainen. Liekö totta, vaikea sanoa. :)
      Mukavia korupäiviä sinne!

      Poista
  6. Kiitos iloisesta ja elämänmyönteisestä blogistasi! Tekstisi ovat ajatuksia herättäviä, pidän myös käsityöideoistasi. Jatka vaan kaikin puolin samaan malliin :) Kaikkea hyvää syksyysi!

    Osallistun arvontaan, varsinkin noihin helmiin olen ihastunut ikihyviksi!
    mma.makutsi@aol.com

    Ps. Ihanan värikäs banneri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis kannustavista sanoista. Sydän aloi hymyillä. :)

      Paljon hyviä ja hymyisiä asioita myös sinun syksyyn!!

      .. ja kyllä Tiia osaa!

      Poista
  7. Kauniit korut, mutta minulla ei olisi käyttöä noille kaulakoruille. Sen sijaan rannerengasarvontaan toivon pääseväni mukaan.

    Käsityöarvonta olisi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet mukana rannerengasarvonnassa! :)

      Oi voi, käsityöarvontaan alkaa olla painetta, ihan hyvää sellaista. Taidan innostua. :)

      Poista
  8. Ihana banneri, (nyt vasta näen, kun koneella olen)!

    Minä pidän kovasti koruista. Olisin mielelläni mukava kauniiden rannekorujen arvonnassa. Minusta tällaiset arvonnat ovat parhaita, sellaisiin kaupallisiin en ole koskaan vielä osallistunut. Ja käsitöitä kanssa, ilman muuta, olet sinä sellainen taituri!

    Kaikkea hyvää teille.
    - L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä jotenkin kuvasta jotenkin itsekin tosi paljon. Kokonaisena siinä näkyy vielä hienosti naisen keikkuva liike ja hulmuava helma :).

      Olet mukana rannekoruarvonnassa (joka näyttää olevan minusta erittäin jännittävää).

      Voih apua, tuota käsityöarvonnalle tuntuu olevan kysyntää. Joulua ennen, sen lupaan! :)

      Hymyjä sinne!!

      Poista
  9. Oi ihania koruja ! :) Ja tuo banneri on niin kovin kaunis. Ymmärrän, miksi tuosta kuvasta pidät. Siinä on jotenkin yksinkertaisuudessaan hieno tunnelma ja mahtavat värit.

    En minä ehkä arvontaan osallistu kuitenkaan, vaikka houkuttaisikin. Koruja on vaan jo pilvin pimein ja yritän olla vähemmän hamsteri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuossa ylempänä jo totesinkin, että koko kuvassa näkyy vielä hienosti naisen koko olemus. Mutta tykästyin itsekin ystävän tekemään banneriin. :)

      Vähänkö olet hyvä pitämään rajoja. Opettelen samaa ja melko hyvin onnistunutkin. Tavarapaljous ahdistaa. Hyvä pitää simppelinä. :)

      Poista
  10. Ja hurrrrmaava tuo kalastusseinä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua ... tipuin. Kalastus? Toi banneri?
      Hurmaava kiitos. :)

      Poista
    2. hahahah bannerikin tosi ihanan värinen mutta tää kommentti on kyllä tullu väärän blogin kommenttikenttään ;) hahah!sori, näin menee ku kännykällä yritän...

      Poista
    3. Vähän näin ajattelinkin ;)
      Huumoripläjäyksenä sulle ja mulle päätin silti julkaista :D.

      Poista
  11. Tätskä kanssa mukaan arvontaan :-)
    Kaulakoruja varsinkin on tosi vähän; taitaa edellinen "hankita" olla sinun lahjoitus Tallinnan yössä :-)
    Ja taiturille töitä :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukana olet! :)
      Lahjoituksista puheen ollen, meni juuri iso läjä kirpparille, olisko pitänyt ottaa sulle joitain..? :)

      Voihan taituri. Voin kertoa, että aivot raksuttaa jo kovaa tahtia. :)

      Poista
  12. Hei, toivottavasti ehdin vielä arvontaan! Rakastan paperihelmikoruja mutta omistan vasta yhdet ystävän Keniasta tuomat. Ja käsikorut ovat hurmaavia, joten mielelläni osallistuisin molempiin arvontoihin. Kiitos ihanasta blogistasi! -Akua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Akua kommentista. Mukaan kerkesit mainiosti! :)

      Poista
  13. Mie en ehtinyt mukaan, mutta ihania koruja.. Ja ihania juttuja ;) Joko kirjontamalli kehittyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kiitos.
      Kirjontamalli on mielessä, vaatii enää toteuttajan paikalle:).

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)